Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Cursuri de inot

Teama de apa dispare repede atunci cand copiii invata, de mici, sa inoate alaturi de alti pitici de varsta lor, sub o supraveghere atenta si imbinand jocul cu antrenamentul specific, adecvat varstei!

Un pestisor a spus: ”Nerabdatori asteptam ziua cand mergem la cursul de inot, sa ne distram, sa ne simtim bine si sa ne balacim! Acolo intalnim alti pestisori cu care ne imprietenim, invatam impreuna lucruri noi, cantam si facem exercitii. Si, cel mai important: inotam si ne jucam!!!! Noua, personal, ne plac cel mai mult sariturile prin cerc si scufundarile. Totul intr-un cadru frumos si curat sub indrumarea atenta si profesionista a Gabrielei si a lui Gabriel!”

Nan Schi Club Brasov Nan Schi Club: Activitati de vara - Cursuri de inot

Perioada de desfasurare a cursurilor de inot:
15 aprilie – 15 octombrie
Locatiie:
– Bazinul Olimpic, de langa Gara Brasov;
– Alte locatii ocazionale: Paradisul Acvatic sau Piscina Alpin din Poiana Brasov.
Necesar:
- Rucsac/ghiozdan pentru inot continand: costum de baie, casca, ochelari de inot, papuci de baie, prosop si gel de dus.

De ce este important inotul pentru sanatate?
Inotul dezvolta muschii fesieri si pectorali, coapsele si gambele si are un rol important in dezvoltarea armonioasa a abdomenului. Inotul dezvolta muschii fesieri si pectorali, coapsele si gambele si are un rol important in dezvoltarea armonioasa a abdomenului.

De la ce varsta e bine sa ne dam copilul la inot?
Este recomandat sa-i familiarizati pe cei mici cu inotul la varste cat mai mici, 3-4 ani. Cei mici sunt obisnuiti inca din perioada intrauterina cu miscarile de baza ale inotului, astfel pot deprinde cu usurinta miscari mult mai elaborate, cand incep sa mearga la cursuri de inot. Am auzit multe povesti despre copii invatati sa inoate prin simpla aruncare in apa, si de aceea am dezvoltat metode simpatice pentru copii si foarte eficiente pentru antrenori, astfel incat, la cursurile de inot, copiii nu sunt cocolositi, ci stimulati sa devina prietenii apei si sa capete incredere in antrenori. Temperatura apei din piscina este de 30°-31°, analizele apei recoltandu-se saptamanal.
ASIGURAM TRANSPORTUL GRUPURILOR DE MINIM 8 COPII!

Mini galerie foto cursuri de inot

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2015 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu