Start tabare de vara 2020:

Tabara de schi in Austria

Echipa Nan Schi Club, crede in vacanta si in meritul copiilor de a se relaxa dupa fiecare semestru scolar si pentru ca suntem un club de schi activ, noi mergem la schi chiar si vara, pe ghetar in Austria!

Tabara de schi in Austria

Locatie: Austria-Tirol, Kaprun, Karnten-Flattach;
Durata: 8 zile cu pensiune completa;
Oferta consta in: 8 zile/schi- 6 ore pe zi; echipament schi; supraveghere si instruire; pensiune completa; after schi de cabana; schi pass; transport microbus.

Durata: 8 ZILE; Plecarea este sambata in jurul orei 11:00 din Brasov si sosirea duminica. Transport cu autocar / miniautocar sau microbuz WVT5 pe ruta Bucuresti–Arad–Szeget / Budapesta–Graz-Klagenfurt-Villach-Spittal-Obervellach-Mallnitz–Flattach si retur; 2 nopti cazare (LA PLECARE SI LA INTOARCERE) / mic dejun la Hotel Paprika pentru tineret 2* (camere 3-4 locuri, grup sanitar propriu. Detalii pe site-ul oficial al Hotelului Paprika www.paprikacsarda.hu/hu.html

Tabara de schi in Austria - Nan Schi Club Brasov Tabara de schi in Austria - 22 Aprilie 2017

Pentru siguranta copiilor dumneavoastra, acestia vor fi insotiti si supravegheati in permanenta de doi instructori specializati in schi alpin, respectiv Nan Ioan Gabriel si Nan Gabriela, ambii profesori de sport si cu o experienta de peste 10 ani in activitatiile cu copii. Nan Ioan Gabriel are experienta de peste 20 de ani in regiunea in care vor schia copiii dumneavoastra si de asemenea, el a reprezentat Romania la competitiile internationale, antrenandu-se 3-4 luni/an in regiunea Molttaler, cunoscand foarte bine domeniul schiabil si imprejurimile.

Documente necesare: - Pasaport individual, document notarial care atesta acordul parintilor, tutorilor pentru iesirea copiilor din tara insotiti de Nan Ioan Gabriel; - Asigurari de sanatate si accidente (precizati asiguratorului ca doriti asigurare pentru schi, (care sa includa ajutor pe partie).

De recomandat: numele/initialele copilului sa fie trecute pe etichetele hainelor; copilul sa aiba o lista cu inventarul bagajului.
In cazul in care copilul dumneavoastra nu are echipament de schi, Nan Schi Club poate sa-i ofere echipament de schi (casca, ochelari schiuri, bete si clapari), iar activitatile mentionate se vor practica in functie de timpul disponibil si conditiile meteorologice.
DESCARCA DE AICI OFERTA COMPLETA

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2018 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu