Start tabare de vara 2020:

Cursuri pentru copii

Alaturi de echipa Nan Schi Club, copiii dumneavoastra au sansa de a interactiona si cu alti copii si de a petrece momente frumoase alaturi de acestia si de instructorii nostri!

Cursuri de schi pentru copii

In timpul iernii, Nan Schi Club organizeaza cursuri de schi pentru copii, pe grupe de varsta si nivel de pregatire.
Clubul nostru ofera participantilor, la cerere, echipamente de schi (constand in: clapari, bete, schiuri, casca, ochelari).

Cursuri de schi pentru copii

Campionul Romaniei la schi alpin Nan Ioan Gabriel a deschis portile unui club de schi unde acesta impreuna cu o echipa de profesionisti are misiunea de a invata copiii de toate varstele sa devina buni schiori si sa practice schiul alpin de performanta si nu numai.

Alaturi de echipa Nan Schi Club, participantii la cursurile noastre vor trai experiente deosebite in compania instructorilor nostri (cu pregatirea specifica), se vor distra si vor avea parte de experiente inedite, incercand Freeride schi alpin, sau luand parte la concursuri de schi, pentru toate varstele, insotiti intotdeauna de catre personalul calificat al echipei noastre.

Copiii pot fi adusi direct la sediul clubului (in Poiana Brasov, parcarea de la Club Rossignol) sau putem organiza transportul lor dus-intors din Brasov (de la Biblioteca Judeteana), iar pentru gradinite/scoli se poate organiza transportul copiilor tur/retur.

Datorita colaborarii cu Clubul de Schi Alpin, copiii dumneavoastra au sansa de a interactiona si cu alti copii si de a petrece momente frumoase alaturi de acestia si de instructorii nostri, iar durata unei lectii de schi este de 90 de minute.

Rezervare online

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2018 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu