Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Despre noi

Nan Ioan Gabriel are o impresionanta experienta, inceputa ca si sportiv de performanta la un Club de schi, urmata de peste 10 ani in lotul Olimpic si Lotul National de schi, multiplu Campion National ani la rand, cu peste 100 de participari in concursuri FIS, Cupa Europei, participari in Cupa Mondiala, Campionate Mondiale si participarea la Olimpiada de la Vancouver.

Dorinta schiorului de a impartasi, cu iubitorii de munte si de zapada, din experienta si pasiunea sa pentru schi, l-a condus la a construi echipa alaturi de care lucreaza astazi si care a devenit parte integranta din viata sa de zi cu zi.

Nan Schi Club Brasov Nan Gabriel - Campionul Romaniei la schi alpin

Alaturi de echipa Nan Schi Club, participantii la cursurile noastre vor trai experiente deosebite in compania instructorilor nostri (cu pregatirea specifica), se vor distra si vor avea parte de experiente inedite, incercand Freeride schi alpin, sau luand parte la concursuri de schi, pentru toate varstele, insotiti intotdeauna de catre personalul calificat al echipei noastre.

Activitatile au loc in Brasov, in statiunea de schi, POIANA BRASOV, in compania echipei noastre de profesionisti, Nan Schi Club.

Datorita colaborarii cu Clubul de Schi Alpin, copiii dumneavoastra au sansa de a interactiona si cu alti copii si de a petrece momente frumoase alaturi de acestia si de instructorii nostri.

Sportivul brasovean nu are rival in Romania la schi alpin slalom si slalom urias, avand in palmares peste 20 de titluri de campion national. - Ziarul Adevarul

Echipa Nan Schi Club s-a infiintat din dorinta campionului de a pune la dispozitia iubitorilor de schi experienta si cunostintele sale. Visul sau este acela de a le oferi si celorlalti sansa de a trai experienta pe care el a avut norocul sa o traiasca.
Clubul este persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, apolitica si non-guvernamentala, infiintata in Brasov. Membrul fondator este Nan Ioan Gabriel, component al Lotului Olimpic de Schi Alpin, care indeplineste si rolul de antrenor principal in cadrul clubului.

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2018 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu