Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate

INTRODUCERE

Aceasta politica de confidentialitate este valabila doar pentru utilizatorii nanschiclub.ro inscrisi prin formularul nostru online la evenimentele organizate de noi. De fiecare data cand vizitati acest site va aflati sub incidenta politicii de confidentialitate si cookie-uri in vigoare la anumite intervale de timp si trebuie sa consultati textul respectiv, pentru a confirma faptul ca sunteti de acord cu acesta. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site.

DATELE PERSONALE
CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUAREA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Site-ul web este gestionat si apartine Asociatiei Clubul Sportiv Nan, cu sediul in Brasov, Str. Ovidiu Nr.15 Bl. 17 Sc.D Ap.9 etaj 4;CUI 30134748 ROMANIA.

CE INFORMATII COLECTEAZA NAN SCHI CLUB?

Vom colecta date personale pe care ni le trimiteti, de exemplu, atunci cand va inregistrati la o competitiesau alt eveniment organizat de Asociatia Clubul Sportiv Nan. Datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti includ informatii de contact, data nasterii, e-mail, adresa si informatii cu privire la efectuarea platilor.

CU CE SCOP SE FOLOSESC DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE?

Datele personale pe care ni le furnizati vor fi procesate intr-un fisier de care este responsabila Asociatia Clubul Sportiv Nan si ale caror scopuri vor fi, in functie de diferitele intrebuintari, urmatoarele:
- Pentru a raspunde solicitarilor pe care ni le adresati sau pentru a va informa referitor la competitia organizata, ori posibile schimbari sau imbunatatiri aduse acestora.
- Pentru a va furniza informatii cu privire la competitiile organizate de noi.
- Pentru a preveni utilizarea abuziva sau utilizarea necorespunzatoare a serviciilor noastre.
Vom pastra datele dvs. atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau cat timp ne este cerut de lege. Ulterior, datele dumneavoastra personale vor fi sterse.

CUM VA PROTEJAM DATELE PERSONALE?

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si colaboratorii Asociatia Clubul Sportiv Nan care se ocupa de administrarea site-ului.
in calitate de unic detinator al informatiilor colectate de pe acest site, Asociatia Clubul Sportiv Nan se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre alti terti decat cei mentionati anterior si nu va oferi aceste date spre vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.
Pentru datele furnizate de dumneavoastra prin intermediul acestui site, asiguram administrarea acestora in conditii de siguranta si va garantam drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (dreptul de acces, de interventie, de a nu fi supus(a) unei decizii individuale, de a va adresa justitiei, de a va opune in viitor prelucrarii si de a solicita stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti redacta o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa: Asociatia Clubul Sportiv Nan, Brasov, Str. Ovidiu Nr.15, Romania, la adresa de e-mail nanschiclub@yahoo.com sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.953.539. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

CUM NE ASIGURAM DE SECURITATEA DATELOR PERSONALE?

Ne-am luat toate masurile de siguranta tehnica si organizatorica pentru a asigura protejarea datelor impotriva pierderii, manipularii si accesului neautorizat. Ne adaptam in permanenta masurile de securitate in conformitate cu progresul tehnologic si evolutia acestora Nu uitati ca siguranta utilizarii site-ului web depinde si de corecta utilizare si pastrare a anumitor coduri confidentiale. Informatiile colectate prin formulare online (date de contact, abonare la newsletter, plata online, etc.) vor fi codificate si protejate prin intermediul sistemului software de criptare – SSL.
Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacat, care este pozitionat in coltul din dreapta jos a browser-ului. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un spatiu securizat. in situatia in care Asociatia Nan Schi Club hotaraste sa schimbe politica de functionare a site-ului nanschiclub.ro, aceste modificari vor fi facute publice in sectiunea „Politica de confidentialitate” a site-ului, fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu prezentul document – „Politica de confidentialitate”, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2018 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu