Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Schiul si avantajele lui!

Ce zici de un weekend la munte intr-un peisaj mirific, respirand un aer proaspat, relaxandu-te si invatand sa schiezi in cele mai bune conditii si sub indrumarea unor profesionisti?
Da, stim, suna bine! De aceea va astaptam, cu mic, cu mare, sa descoperim placerea alunecarii pe zapada!

Vreti sa schiati alaturi de cel mai bun schior al Romaniei sau sub supravegherea unor profesionisti in maxima siguranta si in cele mai bune conditii?

Nan Schi Club Brasov

Apelati, cu incredere, la cursurile oferite de Nan Schi Club si va garantam, ca alaturi de noi, schiul va deveni sportul dumneavoastra preferat, fiindca noi avem echipa cu experienta si pasionata de acest minunat sport!
Nu ati mai schiat si vreti sa invatati? Sunteti schiori si vreti sa va perfectionati? Nan Schi Club vine in ajutorul dumneavoastra!
Alaturi de noi, schiul devine o placere!

La dezvoltarea capacitatii de coordonare, orientare si atentie distributiva.
Fiind un sport care se desfasoara exclusiv in aer liber si la munte, schiul ne fortifica, are efect benefic asupra metabolismului, a sistemului circulator si respirator, stimuland cresterea (la copii) si reducand riscul aparitiei obezitatii.

Fiind practicat in grup, schiul este antrenant, distractiv si permite dezvoltarea spiritului de competitie corelat cu respectarea disciplinei impuse de instructor.

Perioada optima de desfasurare: Decembrie – Aprilie
Locatii de desfasurare: Poiana Brasov, Bran, Austria.

Rezervare online

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2018 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu