Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Istorie & valori

Echipa Nan Schi Club s-a infiintat din dorinta campionului de a pune la dispozitia iubitorilor de schi experienta si cunostintele sale. Visul sau este acela de a le oferi si celorlalti sansa de a trai experienta pe care el a avut norocul sa o traiasca.

La cursurile organizate de echipa Nan Schi Club pot participa atat copii, cat si adulti, care doresc sa invete, sa se perfectioneze sau sa faca performanta in acest sport. Astfel, participantii au sansa sa traiasca experiente deosebite alaturi de instructorii si profesorii nostri, cu pregatirea specifica, si sa se distreze intr-o companie placuta.

Nan Schi Club Brasov Nan Gabriel - Campionul Romaniei la schi alpin

Puteti incerca experiente noi legate de zapada si mediul montan, cum ar fi Freeride schi si alpinism. De asemenea, puteti participa la concursuri de schi, indiferent de varsta, insotiti intotdeauna de personal calificat si specializat. In acest cadru, copiii au, totodata, sansa de a socializa cu ceilalti si de a petrece momente frumoase in compania echipei noastre.

De-a lungul anilor in care a practicat sport de performata la un Club de schi, Nan Ioan Gabriel a acumulat experienta si o multime de titluri si realizari. Printre acestea, cele mai importante sunt: 10 ani in lotul Olimpic si Lotul National de schi, titlul de Campion National 10 ani la rand, peste 100 de participari in concursuri fis, cupa Europei, 3 participari in Cupa Mondiala, 4 Campionate Mondiale si participarea la Olimpiada de la Vancouver. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru schi nu a murit, din contra, l-a determinat sa le impartaseasca si altora cunostintele sale.

Clubul este persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, apolitica si non-guvernamentala, infiintata in Brasov. Membrul fondator este Nan Ioan Gabriel, component al Lotului Olimpic de Schi Alpin, care indeplineste si rolul de antrenor principal in cadrul clubului.

Sportivul brasovean nu are rival in Romania la schi alpin slalom si slalom urias, avand in palmares peste 20 de titluri de campion national. - Ziarul Adevarul
Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2015 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu