Start tabare de vara 2020:
Nan Schi Club Brasov

Cursuri de echitatie

Una dintre activitatile foarte indragite de copii este echitatia, si de aceea, le oferim copiilor dumneavoastra posibilitatea sa calareasca pe ponei si cai, fiind indeaproape asistati de igrijitorii animalelor!

Aceasta activitate are loc la ”Taramul Cailor – Centrul de Echitatie Diana”, acesta fiind o locatie ideala pentru toti iubitorii de cai, situata la numai 10 km de Brasov.

Nan Schi Club Brasov Nan Schi Club: Activitati de vara - Cursuri de echitatie

Poneii, sunt o mare bucurie pentru cei mici! Ce inseama pentru copii acesti caluti in miniatura? Emotie si Fericire! Momentul debutului in calarie pe ponei implica inerente emotii, dar si bucuria de a descoperi un univers fascinant. Este o experienta frumoasa pentru orice copil, se creeaza o legatura speciala intre acesta si poneiul pe care se plimba si ulterior il mangaie cu drag.

Copilul simte dragoste, respect, teama, admiratie pentru cai si ponei, iar aceste sentimente sunt recunoscute (si din punct de vedere pedagogic) ca premisa proceselor de invatare.

Calaria si contactul direct cu aceste frumoase animale pot avea efecte pozitive asupra micutului: increderea de sine, intarirea sentimentului de autopretuire si autocunoastere, dar si eliminarea agresivitatii sau fricii.

Durata: in functie de numarul de participanti, se va stabili durata excursiei;
Pret: 50 RON/copil, iar pretul include: transport, 2 fotografii, plimbare 10 minute pe ponei, diploma participare;
Oferta este si pentru gradinite, pentru copii cu varsta de 4-6 ani.

Mini galerie foto cursuri de echitatie

Nan Schi Club - Brasov | Copyright © 2015 | All Rights Reserved. | Design by Adrian Cioiu